Search in Videos, Members, Events, Audio Files, Photos and Blogs 搜索

CROSS TV SUOMI|Finland

Maailmassa on teillä tuska; mutta olkaat hyvässä turvassa, minä voitin maailman. Joh. 16:33


My Blog

«後
<1  456  44>

Ihmeellinen todistus ylistyksen voimasta!

Aug 04, 2011

2,564 意見
     (0 評級)

Löysimme äskettäin sattumalta tämän videon, joka todella on innoittava ja todistus Jumalan voimasta! Halusimme jakaa sen kanssasi, joten kysyimme Stefanilta suoraan mitä tapahtui. 


Toivomme, että tämä rohkaisee sinua yhtä paljon kuin meitä! 

Kristinalla oli tapaaminen jonkun kanssa ja siinä tämän henkilön puhelin alkoi soimaan. Kristina pystyi kertomaan, että se oli järkyttävä puhelu. Saadessaan tietää, että tämän henkilön sisaruksen poika oli joutunut sairaalaan, hän tarjoutui menemään rukoilemaan tämän puolesta. Hän tarttui minua kädestä ja menimme sairaalaan. Josh ei kyennyt olemaan vuorovaikutuksessa kunnes menimme sisään. Sisälle päästyttyämme tilanne edistyi. Hän oli vääntävässä tuskassa, vaikka hänellä oli suuri annos lääkkeitä saatavilla. 


Sekä minä että Kristina koimme kuoleman hengen. Lääkärit olivat antaneet hänelle vain neljä tuntia elonaikaa. Koska emme tienneet mitä tehdä, päätimme nauraa hänelle, sillä Jumalan sana sanoo, että Hän nauraa vihollisen suunnitelmille ja Joshin kuolema oli huono suunnitelma meidän mielestämme. Niinpä nauroimme ja julistimme Jumalan hyvyyttä Joshin ylle ja aloimme laulamaan ylistyslaulua hänen ympärillänsä. Samaan aikaan hän alkoi herätä ja laulamaan kanssamme. Hän sanoi: te näytätte ihan joululta. 


Hän antoi elämänsä Herralle ja tunsin rauhan täyttävän koko huoneen. Hänen jalkansa olivat turvoksissa, mutta yhtäkkiä hän nousi istumaan. Vain kaksi päivää myöhemmin hän pystyi jo kävelemään. Hänen jaloissaan ei ollut enää turvotusta. Hän oli heroiiniriippuvainen ja halusi tappaa itsensä, mutta elää nyt Herralle ja rukoilee koomapotilaiden puolesta ja tapaa parantuneita. Aika siistiä. 


Stefan Ladeck