Search in Videos, Members, Events, Audio Files, Photos and Blogs 搜索

CROSS TV SUOMI|Finland

Maailmassa on teillä tuska; mutta olkaat hyvässä turvassa, minä voitin maailman. Joh. 16:33


My Blog

«後
<1  567  44>

Rukoile Norjan puolesta!

Aug 04, 2011

2,170 意見
     (0 評級)

Oletkin varmaan jo kuullut tragediasta, joka kohtasi veljiämme ja sisariamme Norjassa. 

Pommi-isku pääkaupungissa Oslossa ja ampumavälikohtaus nuorisoleirillä Utøyan saarella tappoi 76 ihmistä. 32-vuotias kiihkoilija Anders Behring Breivik on raporttien mukaan tunnustanut hyökkäykset ja kertovansa suojelleensa Eurooppaa niillä. Hän listasi mm. Norjan monikulttuurisuuden hyökkäyksensä motiiviksi. 

Tämänkaltaiset hyökkäykset ovat aina uskomattoman masentavia, erityisesti kun uhreina on pääasiassa nuoria ja lapsiamme. 

1 Joh. 4:8 kertoo, että Joka ei rakasta, ei hän tunne Jumalaa; sillä Jumala on rakkaus. 

Meidän Jumalamme ei ole Jumala, joka hyväksyy toisten tappamisen, koska he eivät tunne Häntä. Meidän Jumalamme ei ole Jumala, joka haluaa meidän vihaavan! Isämme sydän haluaa meidän rakastavan toisiamme! Joh. 13:34 selvästi sanoo: Uuden käskyn minä teille annan, että te rakastaisitte teitänne keskenänne, niinkuin minä teitä rakastin, että te myös toinen toistanne rakastaisitte. 

Tällä ajatuksella meidän tulisi pyrkiä jakamaan kirkkautta, ei vihalla, väkivallalla ja kärsimyksellä! 

Muista Norjan veljiämme ja sisariamme rukouksissasi nyt jos koskaan! Rukoile, että tämän tuskan ja hämmennyksen kautta Jumalan todellinen luonto paistaisi läpi! Rukoile, että ihmiset Norjassa kokoontuisivat ja ymmärtäisivät, että Jumalamme on rakkauden Jumala, ei vihan, rikkinäisyyden ja kärsimyksen Jumala! 

Haluaisimme kuulla mielipiteesi! Onko tämä koskettanut sinua henkilökohtaisesti? Mitä mieltä olet koko tilanteesta? Jätä kommenttisi alapuolelle!


cross.tv tiimisi