Search in Videos, Members, Events, Audio Files, Photos and Blogs 搜索

CROSS TV SUOMI|Finland

Maailmassa on teillä tuska; mutta olkaat hyvässä turvassa, minä voitin maailman. Joh. 16:33


My Blog

«後
<1  678  44>

Pysy yhteydessä cross.tv:seen netissä!

Jul 07, 2011

1,929 意見
     (2 評級)

Jotkut teistä ovatkin ehkä huomanneet etusivulla cross.tv:n yhteydessä näppäriä lisäyksiä viime aikoina. Lisäsimme facebookin "tykkää"-napin ja twitterin "seuraa"-napin näkyvyyden parantamiseksi, sekä myös Googlen uuden "+1"-napin. Nämä kolme nappia on suunniteltu auttamaan sinua pysymään ajan tasalla viimeisimmistä tapahtumista, blogeista, videoista ym. 


Klikkaamalla facebookin "tykkää"-nappia, sinusta tulee automaattisesti cross.tv:n facebookin fani. Sen avulla saat päivitykset uutissyötteisiin, kuten viimeisimmät blogit, videot, rohkaisevat raamatunpaikat ja paljon muuta!

Twitterin "seuraa"-nappi on samantapainen uusi toiminto, jonka avulla voit seurata cross.tv:tä suoraan twitterissä. Siellä saat uusimmat päivitykset uutissyötteisiisi, kuten viimeisimmät blogit, videot, rohkaisevat raamatunpaikat ym. jota facebookissa ei ehkä ole. 


Googlen "+1"-napin idea on yksinkertainen. Googlen mukaan "+1 -nappi tarkoittaa lyhyesti "tämä on siisti" tai "kannattaa katsoa". Klikkaa +1 jos haluat antaa julkisen hyväksyntäsi. Sinun +1 voi auttaa ystäviäsi, kontaktejasi ja muita löytämään netistä parhaat jutut joita he etsivät. 


Toisin sanoen, mitä useampi klikkaa +1 -nappia, facebookin tykkää-nappia tai twitterin seuraa-nappia, sitä useampi löytää meidät Googlesta ja valomme loistaa internetin pimeydessä. Syöksymme hakukoneiden porteista ja miljoonat ihmiset saavat siunauksen! 

Jos sinulla on jo gmail, google, facebook tai twitter -tili, ole hyvä ja klikkaa näitä nappeja etusivullamme. Se on vain pieni klikkaus, mutta yhdessä voimme toimia ja jakaa kirkkautta kuin vesi peittää meriä! 


Jos käytät Diggiä tai Stumbleuponia, voit seurata meitä myös siellä! 


Digg

 

Stumbleupon


cross.tv tiimisi