Search in Videos, Members, Events, Audio Files, Photos and Blogs 搜索

CROSS TV SUOMI|Finland

Maailmassa on teillä tuska; mutta olkaat hyvässä turvassa, minä voitin maailman. Joh. 16:33


My Blog

«後
<1  8910  44>

cross.tv ylittää puolen miljoonan jäsenen rajan!

Jun 11, 2011

1,732 意見
     (0 評級)

Tänä viikonloppuna cross.tv yhteisö juhlii valtavaa merkkipaalua toivottaessaan tervetulleeksi 500 000. jäsenensä! Olemme kaikki uskomattoman jännittyneitä ja tunnemme olomme siunatuksi siitä suosiosta, jota Sumala on osoittanut meille tähän saakka. Tämä on ollut mahtava suoritus ottaen huomioon, että sivusto oli ilman koeaikaa alle vuoden ja näin monta jäsentä alle 1 000 dollarin markkinointikuluihin nähden! Puoli miljoonaa jäsentä luonnonmukaisessa kasvussa on aika siistiä kristitylle nettisivustolle Facebookin huippuajanjaksona! 


Haluamme viettää lyhyen hetken kiittäen Jumalaa. Ilman Häntä mikään tämä ei olisi mahdollista, mutta Hänen avulla kaikki on mahdollista! Haluamme kiittää kaikkia, jotka olette liittyneet, tukeneet ja kutsuneet ihmisiä liittymään cross.tv:seen viimeisen muutaman vuoden aikana, (erityisesti ensimmäisen puolentoista vuoden aikana kriittisenä koeaikana). Rukoilemme sinun ja yhteisömme puolesta joka päivä ja luotamme siihen, että Jumala siunaa ja rikastuttaa meistä jokaista ainutlaatuisella tavalla. Te kaverit olette mahtavia ja emme voi kiittää teitä kyllin. 

Meidän IT-neromme ympäri maailman työskentelevät ahkerasti, jotta uusia innovatiivisia työkaluja syntyisi, kuten iphone sovellus, Multimedia Chat, Tapahtumien hallinta -työkalu, ammattimaisia streaming-palveluja ja paljon muuta. cross.tv:n kasvaessa ja vanhetessa jatkamme huipputeknologian tuottamista. 


Kahden ja puolen vuoden olemassaolon aikana cross.tv on saanut arvostusta monilta teollisuuden ammattilaisilta. Se sai Web Award -palkinnon erinomaisesta laadusta, sekä Silver Telly -palkinnon ja Davey-palkinnon mainoksista. 


Odotamme innolla seuraavaa merkkipaalua, miljoonan jäsenen rajaa!


Sitä odotellessa, toivomme näkevämme sinua yhteisössä, ja älä unohda jakaa kirkkautta!


cross.tv tiimisi