Search in Videos, Members, Events, Audio Files, Photos and Blogs 搜索

CROSS TV SUOMI|Finland

Maailmassa on teillä tuska; mutta olkaat hyvässä turvassa, minä voitin maailman. Joh. 16:33


My Blog

«後
<1  91011  44>

Jaa kirkkautta cross.tv:n iphone-sovelluksen kautta!

Jun 11, 2011

1,807 意見
     (0 評級)

Kuukausien työn ja valmistautumisen jälkeen odotus on ohi ja saamme iloisina ja ylpeinä paljastaa viimeisimmän lisäyksen toimintoihimme: cross.tv:n iphone-sovelluksen.


Tämä cross.tv:n sovellus on maailmanlaajuisen cross.tv -yhteisön virallinen Applen puhelimiin tehty sovellus. Sen avulla voit luoda uusia profiileita, pitää yhteyttä cross.tv-kontakteihisi, lähettää henkilökohtaisia viestejä ystävillesi ja ryhmille. Voit löytää uusia kristittyjä ystäviä alueeltasi tai maailmalta ja päivittää tilaasi cross.tv:ssä, facebookissa ja tviittejä twitterissä. Nämä kaikki ovat yhden toiminnon päässä iPhonessasi. 

cross.tv:n iPhone sovelluksen mukana pääset katsomaan videoita, kristillisten artistien, bändien ja puhujien TV-ohjelmia Applen mobiililaitteen kautta. Käy katsomassa tuhansia kristillisiä videoita iPhonestasi! 


Sovelluksen etusivulla näkyy kaksi erillistä osastoa, mediaosasto ja yhteisöosasto. Mediaosastolla voit katsoa viimeisimpiä kristillisiä videoita, tv-ohjelmia ja käyttäjien luomia kanavia. Yhteisöosastolla voit pitää yhteyttä uskovaisiin ympäri maailman.

Huom! Tämä iPhonen sovellus on tehty malleille iphone 3GS ja iPhone 4. 3G käyttäjät: valitettavasti videon toisto toimii vain iPhone 3GS tai uudemmissa malleissa. 

Yli 10 minuutin videoita voi toistaa uudestaan vain WiFi-yhteydellä. 


Sovellus on cross.tv:n tarjoama ilmainen palvelu. Toivottavasti nautit siitä ja jaat kirkkautta! 


cross.tv tiimisi